Pleaca de pe loc cu scart si schimba numai dupa sase mii. Test de acceleratie cu o Kia cee'd de 204 CP

Pleaca de pe loc cu scart si schimba numai dupa sase mii. Test de acceleratie cu o Kia cee'd de 204 CP
  • Noua Kia cee'd ofera un motor turbo de 1.6 litri
  • Puterea maxima este de 204 CP
  • Sprintul 0 - 100 km/h dureaza, oficial, 7.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Kia ofera cea de-a doua generatie a modelului cee'd in mai multe versiuni de motorizare pe benzina si motorina, in varful gamei tronand o unitate turbo de 1.6 litri si aproximativ 204 cai putere.

Prima generatie a modelului Kia cee'd a debutat oficial la mijlocul deceniului anterior, ca o alternativa la produse precum Volkswagen Golf, Honda Civic, Renault Megane sau Ford Focus.

Compacta de origine sud-coreeana a fost reinnoita in totalitate aproximativ sase ani mai tarziu de la momentul respectiv si este disponibila in continuare in mai multe versiuni de caroserie.

De asemenea, clientii modelului Kia cee'd au la dispozitie numeroase variante de motorizare din care sa aleaga, printre care si un benzinar 1.6 turbo care dezvolta undeva in jurul a 204 cai putere.

In aceasta configuratie, care mai include si o cutie manuala cu sase rapoarte, compacta de origine sud-coreeana accelereaza de la 0 la 100 kilometri pe ora in 7.6 secunde, potrivit datelor oficiale.

Apoi, daca vine vorba despre viteza maxima a modelului Kia cee'd GT, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, brosura oficiala a masinii anunta un 230 kilometri pe ora.

La final, acestea fiind spuse, lasam deoparte teoria privind performantele compactei de origine sud-coreeana si trecem la proba practica, ajutati fiind de urmatorul test de acceleratie pana la 200.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2017