Politia cauta un sofer care s-a filmat in timp ce conducea cu 323 km/h in plina pandemie de coronavirus

Politia cauta un sofer care s-a filmat in timp ce conducea cu 323 km/h in plina pandemie de coronavirus
  • Politia cauta un sofer care s-a filmat in timp ce conducea cu 323 km/h in plina pandemie de coronavirus
  • Autoritatile au identificat intre timp locul "faptei": autostrada M23 din Marea Britanie
Distribuie pe Facebook

Autoritatile au identificat intre timp locul "faptei": autostrada M23 din Marea Britanie.

Un sofer care s-a filmat in timp ce conducea cu peste 320 de kilometri pe ora pe o autostrada din Marea Britanie este acum cautat de politie pentru a da explicatii cu privire la faptele sale si, evident, a fi sanctionat conform prevederilor in vigoare.

Autoritatile nu sunt foarte sigure cu privire la data realizarii acestui video, insa cred ca fapta respectiva s-a petrecut in timpul restrictiilor generate de noua pandemie de coronavirus.

Dupa cum reiese si din materialul publicat pe platforma Youtube, sofer care s-a filmat in timp ce conducea cu peste 320 de kilometri pe ora pe o autostrada din Marea Britanie se afla la volanul unui Audi RS6 Avant de generatie mai veche.

Este vorba, mai precis, chiar despre modelul anterior, cunoscut sub numele de cod C7, oferit de compania producatoare alaturi de un V8 bi-turbo cu capacitatea cilindrica de patru litri.

Lansat pe piata in prima parte a decadei anterioare, vechiul Audi RS6 Avant s-a vandut in doua configuratii diferite, intre care si o varianta Performance cu 605 CP sub capota - un plus de 45 de cai putere comparativ cu versiunea "normala".

Interesant este faptul ca niciunul dintre cele doua modele nu reuseau sa atinga o viteza maxima mai mare de 305 kilometri pe ora, potrivit informatiilor publicate de compania producatoare.

Audi RS6 AvantAudi RS6 Avant.

Audi RS6 si RS7 PerformanceAudi RS6 Avant Performance.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2020