Politia l-a prins gonind cu 290 km/h in plina pandemie de coronavirus. Ce masina conducea

Politia l-a prins gonind cu 290 km/h in plina pandemie de coronavirus. Ce masina conducea
  • Politia a prins un sofer gonind cu 290 km/h in plina pandemie de coronavirus
  • Barbatul conducea un Dodge de culoare neagra fabricat in cursul anului 2016
Distribuie pe Facebook

Un barbat a fost surprins la mijlocul lunii trecute, de Politia Statala din Michigan, in timp ce gonea cu 290 km/h pe o portiune de drum a carei limita de viteza este de doar 112 km/h.

In plina pandemie de coronavirus, unii soferi aleg sa profite de strazile goale si sa calce la maximum pedala de acceleratie a masinii. Este si cazul unui barbat surprins la mijlocul lunii trecute, de Politia Statala din Michigan, in timp ce gonea cu 290 km/h pe o portiune de drum a carei limita de viteza este de numai 112 km/h.

Potrivit procesului verbal publicat pe platforma Twitter, acesta conducea un Dodge de culoare neagra din anul 2016 - ca este vorba despre un Viper sau un Charger / Challenger Hellcat (foto), ramane o mare necunoscuta.

"Este doar un exemplu de depasire a limitei de viteza pe fondul noii pandemii de coronavirus", au declarat autoritatile locale. Totodata, Politia Statala din Michigan a tinut si sa le reaminteasca soferilor ca "drumurile mai putin aglomerate si vremea mai calduroasa de afara nu reprezinta scuze pentru depasirea vitezei regulamentare".

Cat despre cele trei masini pe care barbatul le-ar fi putut conduce, ei bine... daca vechiul Dodge Viper folosea un motor V10 de 8.4 litri si peste 600 CP, duo-ul format din Charger si Challenger Hellcat ofera un propulsor V8.

Un propulsor V8 cu compresor mecanic si capacitatea cilindrica de 6.2 litri, proiectat sa dezvolte cel putin 707 CP, daca mai era cumva nevoie de precizat. Astfel, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp mai mic de patru secunde, pe cand viteza maxima depaseste, fara probleme, 300 km/h.

Amenda viteza 290 km/h

Distribuie pe Facebook
mai multe