Politia Rutiera primeste temporar masini Toyota Avensis

Politia Rutiera primeste temporar masini Toyota Avensis
Din cauza ca numarul spargerilor, furturilor si mai ales ale vitezomanilor a crescut, Politia Romana va avea incepand din aceasta luna la dispozitie o pereche de masini Toyota Avensis. Acestea vor fi folosite de catre politistii de pe autostrada A2. Tu ce parere ai?
Distribuie pe Facebook

Noul model Avensis va fi folosit de test de catre politistii de la rutiera de pe autostrada A2. Compania Toyota Romania va da Politiei Rutiere, pentru trei luni, doi bolizi modelul Avensis. Masinile, care alearga cu 210 km pe ora si au toate dotarile unui model de top, ii vor ajuta pe politistii de pe autostrada sa-i prinda pe vitezomani si pe infractori. Pretul unui autoturism e de aproximativ 30.000 de euro.

Inca nu se stie daca este un model diesel sau pe benzina, dar cert este ca echipajele care le vor folosi for fi fericite. Vechiile modele Passat diesel dadeau semne de imbatranire, iar la caldura asta, aerul conditionat era binevenit, insa nu prea mai functiona. Si cum din reducerea bugetelor a facut parte si servisarea masinilor de politie, acele Passat-uri periculoase care fugareau vitezomanii candva, au devenit niste bolizi depasiti. Sa speram ca in urma celor 3 luni de test pe timpul acesti veri, Politia isi va da seama de fiabilitatea si viteza masinilor japoneze si ca, in curand, vom vedea mai multe Toyota purtand semnele politie.

Asadar, aveti grija la radarele de pa A2!

Foto: Libertatea

Distribuie pe Facebook
mai multe