Politist vs. sofer - cine are dreptate?

Politist vs. sofer - cine are dreptate?
In Cluj, un sofer care s-a simtit nedreptatit s-a luat la bataie cu politistii care il oprisera. Se pare ca acesta avea un numar de inmatriculare aftermarket, in loc de placutele omologate de la politie. Acesta a fost motivul pentru care a fost tras pe dreapta. Iar de aici, a urmat o mica repriza de K1.
Distribuie pe Facebook

Din pacate, mai putine sunt cazurile in care un politist ia atitudine si isi face treaba asa cum trebuie, chiar daca foloseste forta cand e necesar. Dar mai multe sunt cazurile in care oameni bazati se cred buricul pamantului si incep sa-si faca dreptate cu pumnul, cand nu e cazul. Asa s-a intamplat si la Cluj, acum cateva zile, cand fiul unui milionar s-a crezut mare zmeu si i-a carat niste pumni unui politist.

Politistii clujeni ii cerceteaza pe Mircea Onaca (33 ani) si pe fratele acestuia, Adrian Onaca (28 ani), pentru ultraj, deoarece s-au luat la bataie, vinerea trecuta, in centrul orasului Cluj-Napoca, cu doi agenti rutieri.

Politistii au oprit un autoturism al carui numar de inmatriculare din spate nu era conform legii. In timp ce agentii de politie intocmeau procesul-verbal de contraventie, conducatorul autoturismului a inceput sa-i injure pe oamenii legii. Ca doar el este mare vedeta judeteana...
Conducatorul autoturismului, Mircea Onaca a incercat sa se puna in miscare cu autoturismul, iar unul dintre agenti a incercat sa il impiedice. Soferul l-a impins si l-a lovit cu portiera pentru a-l indeparta.
Agentul a reusit sa il scoata din autoturism, dar cand a incercat sa-l imobilizeze pe barbat, au sarit in ajutor fratele si prietena conducatorului auto, pasagerii din autoturism. Astfel barbatul a reusit sa scape, lovind pe unul dintre politisti.
Soferul a fugit, revenind dupa cateva minute. El a fost imobilizat si incatusat de catre agentii de politie. Mircea Onaca risca intre 6 luni si 3 ani de inchisoare pentru ca a lovit politistul. Teoretic, pentru ca taticul isi va face bine treaba!

Cei doi frati sunt nepotii milionarului clujean Vasile Onaca, patronul Oncos, care se afla pe pozitia 380 in Top Forbes, cu o avere estimata la 12-13 milioane de euro.

Politist vs. sofer - cine are dreptate?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2011