Politisti surprinsi la liniute cu masinile de serviciu. Filmarea a devenit VIRALA

Politisti surprinsi la liniute cu masinile de serviciu. Filmarea a devenit VIRALA
  • Surprinsi la liniute
  • Curse legale pe o pista din Texas
  • Au folosit masinile de serviciu
Distribuie pe Facebook

O filmare cu doi politisti la liniute, cu masinile de serviciu, face inconjurul internetului. Oamenii legi au fost surprinsi la un eveniment legal, tinut pe o pista de drag din statul american Texas.

Imaginea politiei din Statele Unite ale Americii a fost, din nou, grav afectata de incidentul cu George Floyd, care a declansat mai multe proteste violente pe intreg globul.

De la izbucnirea scandalului au aparut tot felul de filmari cu politisti, surprinsi in diferite ipostaze - jucand fotbal sau participand la diverse activitati cu populatia - pentru a mai indulci putin situatia.

Numai ca unele actiuni ale politistilor ar putea sa nu fie atat de apreciate de superiori. Spre exemplu, doi oameni ai legii de peste Ocean au fost surprinsi recent la o cursa de acceleratie.

Cursa era una legala, tinuta pe o pista din statul american Texas, numai ca politistii in cauza s-au aliniat la start cu masinile de serviciu. Cursa a fost filmata iar clipul s-a viralizat rapid, spre nemultumirea superiorilor care acum au declansat o ancheta interna.

Opinia publica este de partea politistilor si este de parere ca nu merita sanctionati pentru asta. Ultimul cuvant il vor avea, desigur, superiorii lor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2020