Politistii din Braila nu se tem de smecherii cu BMW si aplica legea. Respect!

Politistii din Braila nu se tem de smecherii cu BMW si aplica legea. Respect!
O situatie destul de rar intalnita in Romania a avut loc la Braila. Acolo, un smecher cu BMW care crede ca poate parca unde doreste a fost luat la intrebari de politisti. Dupa care, bagat in masina si dus la sectie.
Distribuie pe Facebook

Nu demult, toti politistii, atat de la Rutiera, cat si de la Ordine Publica, se temeau de interlopi si smecheri. Atunci cand vedeau o masina scumpa, indiferent de ilegalitatile pe care le facea soferul, se faceau ca ploua ca sa nu isi complice viata. Ar fi urmat telefoane, interventii, luat la rost de superiorul corupt si asa mai departe. Au fost si cazuri in care un politist si-a facut treaba si l-a lasat fara permis pe un smecher, doar ca mai tarziu sa fie mutat in alta parte, departe de casa.

Din fericire, aceste vremuri sunt pe cale sa apuna. Deoarece politistii din ziua de azi, chiar daca nu sunt foarte bine protejati de lege, au inceput sa-si faca treaba si sa nu mai fie intimidati de orice maimutoi cu bani si cu relatii. De exemplu, la Braila, un sofer de BMW intra intr-o discutie cu niste agenti, iar, cel mai probabil, dupa ce i-a injurat, a fost umflat pe sus si dus la sectie unde i s-a facut dosar penal pentru ultraj.

Este unul din acele cazuri in care te simti mandru de politia romana. Un caz care dovedeste ca politistii nu se mai lasa calcati in picioare si jigniti de orice mitocan care a facut bani usor si care se crede mai presus de lege. In autospeciala, catusele puse, dosar penal. Poate ca data viitoare o sa vorbeasca mai frumos...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2018