Porsche Panamera a ajuns la 25.000 exemplare construite

Porsche Panamera a ajuns la 25.000 exemplare construite
Noul si totodata cel de-al patrulea model Porsche se bucura de un foarte mare succes. La doar zece luni de la startul vanzarilor, in fabrica Porsche din Leipzig s-a construit exemplarul Panamera cu numarul 25.000. In Landul Saxonia, in afara de Panamera, se produce si noua generatie a SUV-ului Cayenne.
Distribuie pe Facebook
Autoturismul aniversar, un Panamera rosu rubin echipat cu motor V6 de 3.6 litri si 300 CP, va fi livrat unui client din SUA. "Suveranitatea modelelor Panamera V6 convinge clientii din intreaga lumea. Eficienta si sportivitatea provoaca entuziasm chiar si in SUA, o tara cu inclinatie catre motoarele V8. Mai mult de atat, modelul nostru in patru usi imbina aceste aspecte cu confortul si exclusivitatea clasei de lux", a declarat Bernhard Maier.

Cel de-al patrulea membru al familiei Porsche este pe piata incepand cu septembrie 2009, gama de motorizari incluzand versiunile Panamera S si Panamera 4S (400 CP), precum si Panamera Turbo (500 CP). Incepand cu mai 2010, constructorul german a adaugat alte doua versiuni, cu motoare V6 - Panamera si Panamera 4.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2010