Porsche tine la fanii sai. Nemtii pregatesc un nou 911 pentru puristi

Porsche tine la fanii sai. Nemtii pregatesc un nou 911 pentru puristi
  • Porsche va lansa un nou 911 pentru puristi
  • Anuntul a fost facut un oficial al companiei
  • Productia acestui nu va fi una limitata
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile va lansa o noua versiune 911 pentru puristi. Anuntul a fost facut de un oficial al brand-ului din Stuttgart, care a precizat ca productia acesteia nu va fi una limitata.

Fanii Porsche si-au exprimat ani la randul dezamagirea, in contextul in care sportivele 911 devenau tot mai pline de tehnologie, iar feedback-ul transmis soferului era tot mai diminuat. Pentru a-i mai indulci, brand-ul din Stuttgart a lansat anul trecut la Geneva versiunea 911 R, destinata exclusiv puristilor.

Porsche 911 R

Acesta propunea o unitate Boxer de 4.0 litri, aspirata natural, care transmitea 500 de cai putere puntii spate prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu sase trepte. Intr-un cuvant, tot ce ar trebui sa aiba o masina sport pur-sange.

Porsche 911 R

Partea proasta este ca acest model a fost replicat in doar 991 de exemplare, iar imediat dupa achizitionare, unii proprietari au inceput sa le vanda pentru sume exorbitante. Spre exemplu, un norvegian cerea 770.000 de dolari, in timp ce un american a cerut la licitatie nu mai putin de 1,25 de milioane de dolari pentru un 911 R care initial costase 184.000 de dolari.

Porsche 911 R

Ei bine, potrivit celor mai recente informatii Porsche isi asculta din nou fanii si pregateste in mare secret un nou 911 pentru puristi. De aceasta data insa, acest model va fi produs in serie, cel putin asa sustine Michael Steiner, seful departamentului de Cercetare si Dezvoltare Porsche.

Porsche 911 R

Oficialul german a confimat aceste detalii in timpul prezentarii noii generatii Cayenne, insa nu a dezvaluit data lansarii viitoarei versiuni 911. In plus, este incert daca aceasta va fi sau nu bazata pe actuala generatie a celebrei sportive.

Porsche 911 R

Intre timp, brand-ul din Stuttgart este asteptat sa prezinte saptamana viitoare la Frankfurt o editie limitata 911 Speedster, un GT3 RS revizuit si cel mai probabil un pachet GT3 Touring de care va beneficia acelasi model legendar.

Porsche 911 R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche 911 R
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2017