Poti sa mergi cu masina la RAR daca nu te-ai vaccinat impotriva Covid-19?

Poti sa mergi cu masina la RAR daca nu te-ai vaccinat impotriva Covid-19?
  • Poti sa mergi cu masina la RAR daca nu te-ai vaccinat impotriva Covid-19?
  • Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din randurile urmatoare!
Distribuie pe Facebook

Poti sa mergi cu masina la RAR daca nu te-ai vaccinat impotriva Covid-19? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din randurile urmatoare!

"INFORMARE IMPORTANTA!

Potrivit noilor decizii ale Comitetului National Pentru Situatii de Urgenta, care intra in vigoare incepand de luni 25 octombrie 2021, in institutiile statului accesul persoanelor este conditionat!

Stimati clienti, prin urmare, va aducem la cunostinta ca accesul in sediile si reprezentantele RAR din intreaga tara va fi permis, timp de 30 de zile, DOAR in baza certificatului verde care atesta fie vaccinarea, fie testarea de tip RT-PCR sau antigen cu rezultat negativ, fie trecerea prin boala in ultimele 180 de zile.

Ne prezentam scuzele pentru inconveniente si va stam la dispozitie atat telefonic cat si on-line pentru orice problema care priveste activitatea cu clientii a Registrului Auto Roman", potrivit unei informari publicate de RAR pe Facebook.

Situatie similara si la DRPCIV

"ACCESUL PERSOANELOR in incinta serviicilor publice comunitare regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor, pentru umatoarele 30 de zile, ESTE PERMIS doar celor care:

- fac dovada vaccinarii impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,

- prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,

- se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2", anunta un comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2021