Premium Auto si Tiriac Auto au lansat brandul Jaguar la Brasov

Premium Auto si Tiriac Auto au lansat brandul Jaguar la Brasov
Distribuie pe Facebook

Incepand cu luna august a acestui an, brasovenii pasionati de masinile de lux vor avea ocazia sa testeze modelele Jaguar, prezente in cel mai nou showroom Tiriac Auto. Intr-un cadru cu o puternica incarcatura istorica, invitatii s-au bucurat de o atmosfera unica, demna de marca Jaguar, cu ocazia lansarii oficiale a brand-ului in zona Brasov, joi, 26 iulie, la Cetatea Brasov.

"In cadrul strategiei de implementare a brand-ului Jaguar in Romania, cel mai important partener al nostru in ceea ce priveste distributia locala, respectiv reteaua Tiriac Auto, a primit dreptul de comercializare a produselor si serviciilor noastre in Brasov si aria limitrofa. Nu numai potentialul acestei piete si pozitionarea geografica au dus la aceasta decizie, ci si rezultatele de exceptie obtinute de echipa de aici in segmentul vanzarilor premium", declara Mihai Ivanescu, Director General Premium Auto - Importatorul oficial al marcilor Jaguar si Land Rover pentru Romania.

Premium Auto se asteapta la o crestere accelerata a vanzarilor Jaguar, avand in vedere ca cererea pentru acest brand a cunoscut un trend ascendent inca de anul trecut, pana la finalul acestui an estimandu-se livrari de peste 100 de unitati la nivel national. In concordanta cu aceasta previziune, media ultimelor trei luni, incluzand si iulie, este de 12 unitati pe luna. Anul 2013, considerat pentru piata Brasovului ca fiind primul an de functionare neintrerupta, ar urma sa aduca, potrivit estimarilor comune un numar de 12 unitati Jaguar livrate, luandu-se in calcul si aparitia noilor modele si platforme.

Premergator deschiderii oficiale a showroom-ului Tiriac Auto, vor fi organizate demonstratii si sesiuni de test drive cu intreaga gama, contactand deja o serie de piloti din Campionatul National de Raliuri care pot face potentialii clienti sa inteleaga mai usor afirmatia domnului Adrian Hallmark - Global Brand Director Jaguar: "Jaguar se autodefineste ca fiind cea mai sportiva limuzina de lux".

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2012