Primarul Sectorului 6, luat la misto dupa ce a sunat la politie sa reclame o cursa de masini. "De unde stiu eu ca mergea cu viteza, am radar?"

Primarul Sectorului 6, luat la misto dupa ce a sunat la politie sa reclame o cursa de masini. "De unde stiu eu ca mergea cu viteza, am radar?"
  • Primarul Sectorului 6, luat la misto dupa ce a sunat la politie sa reclame o cursa de masini
  • "De unde stiu eu ca mergea cu viteza, am radar?"
Distribuie pe Facebook

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a povestit de curand, pe Facebook, cum a fost "luat la misto" dupa ce a sunat la politie sa reclame o cursa de masini.

"Absolut rusinos serviciul Brigăzii Rutiere din Bucuresti!

Chiar daca sunt primar, daca e vreo neregula in orasul acesta si chiar daca nu este in Sectorul 6, mi se pare normal sa umblu cu papucii de cetatean si sa semnalez cand ceva nu este in regula. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.

In aceasta seara am decis sa ies la plimbare in Centrul orasului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe langa Guvern si am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfasura o cursa de masini (categoria Lamborghini) in toata regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.

Moment in care, na, zic sa sun la Brigada Rutiera Bucuresti sa le spun oamenilor sa stie, am zis ca ajut.

Rezultatul a fosr ca ofiterului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paste, a fost sa ma ia la misto. Ca de unde stiu eu ca mergea cu viteza, ca ce, am radar...? Si mi-a inchis telefonul in nas.

Doua chestiuni:

(1) marti voi face o plangere administrativa, sper sa aiba inregistrarea.

(2) daca vreodata intalniti astfel de atitudini la Politia Locala a Sectorului 6, vreau sa stiu.", a scris edilul pe platforma de socializare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2021