Primul tronson de autostrada din 2020 este aproape gata. Lucrarile au fost finalizate dar circulatia nu este inca deschisa

Primul tronson de autostrada din 2020 este aproape gata. Lucrarile au fost finalizate dar circulatia nu este inca deschisa
  • Tronsonul are o lungime de 5 kilometri
  • Face parte din lotul 3 al autostrazii Transilvania
  • Circulatia rutiera va fi deschisa, cel mai probabil, in toamna
Distribuie pe Facebook

CNAIR a anuntat ca lucrarile la tronsonul de autostrada dintre Biharia si Bors (jud. Bihor) au fost finalizate. Receptia va avea loc la finalul lunii insa circulatia rutiera va fi deschisa de-abia in toamna acestui an.

In toata aceasta perioada cand lumea a stat in case, din cauza pandemiei de noul coronavirus, autoritatile au continuat lucrul la santierele autostrazilor din tara.

Acum, primul tronson de autostrada din 2020 este pe punctul de a fi finalizat. Este vorba despre cei 5 kilometri care leaga Biharia de Bors si care fac parte din Autostrada A3, sau Autostrada Transilvania cum mai este ea cunoscuta.

Lucrarile la aceasta portiune au fost finalizate insa circulatia rutiera va fi deschisa cel mai probabil in toamna acestui an, dupa stabilirea procedurilor de la granita cu Ungaria.

Potrivit CNAIR, receptia noului tronson de autostrada va avea loc in perioada 27-30 iulie. Aceasta este si singura portiune din lotul 3 al autostrazii Suplacu de Barcau - Bors pe care lucrarile au fost finalizate.

Contractul pentru lotul 2, Chiribis - Biharia (28 de kilometri), a fost semnat de-abia luna trecuta si lucrarile sunt programate sa dureze 18 luni, iar lotul 1, Barcau - Chiribis (26 km), este in curs de relicitare.

Distribuie pe Facebook
mai multe