Proprietarii acestui SUV sunt sfatuiti sa isi parcheze masinile afara, in aer liber. O problema la sistemul de ajustare a scaunelor poate porni un incendiu

Proprietarii acestui SUV sunt sfatuiti sa isi parcheze masinile afara, in aer liber.  O problema la sistemul de ajustare a scaunelor poate porni un incendiu
  • Proprietarii acestui SUV sunt sfatuiti sa isi parcheze masinile afara, in aer liber
  • O problema la sistemul de ajustare a scaunelor poate porni un incendiu
Distribuie pe Facebook

Peste 460.000 de exemplare model 2020, 2021, 2022, 2023 si chiar 2024 sunt asteptate acum in service. Pentru a primi reparatiile necesare.

Divizia din SUA a companiei KIA recheama in service nu mai putin de 462.869 de exemplare Telluride din cauza unei probleme legate de supraincalzirea motoarelor electrice pentru ajustarea pozitiei scaunelor. Aceasta ar putea duce la un incendiu, astfel ca posesorii modelelor 2020, 2021, 2022, 2023 si chiar 2024 sunt sfatuiti sa-si parcheze, pana la remedierea situatiei, masinile in aer liber.

Desemnata Masina Anului 2020 in Lume, KIA Telluride se vinde, zilele acestea, la preturi incepand de la suma de 36.190 de dolari, SUV-ul cu o lungime de peste cinci metri intampinandu-si potentialii cumparatori alaturi de doar o singura versiune de motorizare, unica varianta gazduind sub capota o unitate V6 de 3.8 litri si undeva in jurul a 291 de cai putere. Cuplata la o cutie automata cu opt rapoarte.

Daca vine vorba, despre echiparile oferite, sud-coreenii au pregatit nu mai putin de zece astfel de optiuni diferite. Prin urmare, printre dotarile standard se regasesc si blocurile optice cu tehnologie LED, jante din aliaj, pe 20 de inch, scaunele actionate electric, cu incalzire si ventilatie, tapiteria din piele, sistemul de navigatie cu display tactil de 12.3 inch, instalatia audio de la Harman Kardon.

Kia Telluride Facelift - Galerie foto

Kia Telluride Facelift - Galerie foto

Kia Telluride Facelift - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (88) Poze Kia Telluride Facelift - Galerie foto
mai multe