Propulsie V8 si lux britanic la bani de Dacie SH. La pretul asta se va vinde imediat!

Propulsie V8 si lux britanic la bani de Dacie SH. La pretul asta se va vinde imediat!
  • Un Jaguar XJ8 cu aproximativ 300.000 de kilometri la bord a fost scos la vanzare in SUA
  • Automobilul britanic ofera un motor V8, cutie automata, tapiterie din piele si scaune incalzite
  • Clientul va avea de achitat pe modelul de lux fabricat in anul 2007 numai 4.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Un motor cu opt cilindri in V, o cutie automata cu sase rapoarte si absolut tot ce iti trebuie pentru o calatorie extrem de confortabila. La numai 4.000 de dolari. Ar putea fi chilipirul anului 2017, nu crezi?

Se spune ca esentele tari se tin in sticlute mici si ca luxul vine cu un pret pe masura, insa acest Jaguar XJ8 fabricat in cursul anului 2007 nu pare sa tina cont de ce se vorbeste pe la coltul strazii. Pe langa faptul ca ofera peste cinci metri de confort sporit, o mai face si la bani de Dacie la mana a doua, dupa cum urmeaza sa vezi.

Jaguar XJ8 de vanzare

Jaguar XJ8 de vanzare

Pus la vanzare pe celebrul site de anunturi Craiglist, respectivul automobil de origine britanica - aflat la momentul de fata in orasul Williamsport din statul american Pennsylvania, se da cu numai 4.000 dolari. Chiar daca, potrivit actualului sau proprietar, se afla intr-o stare excelenta, atat la nivel tehnic, cat si estetic.

Cei interesati de achizitionarea acestui XJ8 iesit de pe portile fabricii Jaguar in urma cu aproximativ un deceniu mai trebuie sa stie, de asemenea, si ca limuzina in cauza a parcurs pana in prezent undeva in jurul a 300.000 kilometri. Oarecum surprinzator daca tinem cont de ce motor se ascunde sub capota: un benzinar V8.

Nu exista si alte date cu privire la motorizare in opt cilindri, insa este destul de probabil sa avem de-a face cu o unitate aspirata de 4.2 litri si aproximativ 300 CP. Livrat la pachet alaturi de o cutie automata in sase rapoarte, automobilul britanic ar trebui sa accelereze pana la 100 km/h in mai putin de sapte secunde.

Acum, daca vine vorba despre dotarile de lux si confort instalate de Jaguar pe acest XJ8 care se vinde acum cu doar 4.000 dolari, ei bine... viitorul cumparator va primi in schimbul banilor sai inclusiv tapiterie din piele bej, ornamente din lemn masiv, scaune fata / spate cu functie de incalzire, trapa electrica sau sistem de navigatie.

Jaguar XJ8 de vanzare

Jaguar XJ8 de vanzare

Jaguar XJ8 de vanzare

Jaguar XJ8 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Jaguar XJ8 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2017