Puristii sunt in extaz. Noul BMW M3 ar putea fi comandat pana la urma si cu transmisie MANUALA

Puristii sunt in extaz. Noul BMW M3 ar putea fi comandat pana la urma si cu transmisie MANUALA
  • Noul M3 ar putea primi si o cutie manuala de viteze
  • Se ia in considerare si o versiune cu tractiune integrala
  • Motorul de 3.0 litri ar urma sa dezvolte aproximativ 500 de cai
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente zvonuri, noua generatie a BMW-ului M3 va putea fi comandata si alaturi de o cutie manuala de viteze. Totodata, surse apropiate companiei vorbesc si despre faptul ca celebrul sedan ar putea fi oferit atat cu tractiune spate cat si cu tractiune integrala.

Noua generatie BMW M3 este tot mai aproape de lansarea oficiala, prototipurile fiind surprinse tot mai des in teste. In lipsa unor informatii oficiale venite din partea reprezentantilor companiei, zvonurile si sursele raman singurele mijloace prin care aflam noutati despre sedanul de performanta al nemtilor.

BMW M3 CS

Daca saptamanile trecute am aflat ca BMW ar putea lansa pentru prima data in istoria brand-ului un M3 break (de serie), de aceasta data surse apropiate de producatorul din Munchen afirma ca noul M3 ar putea primi si o transmisie manuala, optionala, pe langa cea automata cu dublu ambreiaj care va fi oferita in standard.

BMW M3 CS

Cei de la BMW Blog merg mai departe si sustin ca sedanul va putea fi comandat si cu tractiune spate, dar si cu tractiune integrala. Este insa incert daca este vorba de aceeasi tractiune integrala inteligenta, cu care a debutat noul M5, care devine tractiune spate la apasarea unui buton, sau este vorba despre un model cu totul diferit.

BMW M3 CS

In cazul in care al doilea scenariu se dovedeste a fi adevarat, atunci cel mai probabil versiunea cu tractiune spate va fi cea care va fi primi si transmisia manuala. Dar asa cum spuneam, acestea sunt doar zvonuri momentan, nefiind confirmate sau infirmate de vreun oficial BMW.

BMW M3 CS

In ceea ce priveste sistemul de propulsie al noului M3, stim deja ca este vorba despre un propulsor twin-turbo de 3.0 litri care urmeaza sa dezvolte aproximativ 500 de cai putere. Generatia actuala are "doar" 431 de cai putere in versiune standard, si 450 de cai putere cu pachetul optional Competition. Anul trecut, BMW a lansat si o versiune M3 CS cu 460 de cai putere sub capota, insa productia este limitata la 1.200 de exemplare vandute la nivel mondial.

BMW M3 CS

BMW M3 CS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M3 CS
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2018