Radarul nu are Dumnezeu: Preasfintitul Episcop al Timisoarei, lasat fara permis 3 luni de zile

Radarul nu are Dumnezeu: Preasfintitul Episcop al Timisoarei, lasat fara permis 3 luni de zile
  • 1500 de lei a fost amenda
  • 170 km/h, viteza cu care circula
Distribuie pe Facebook

Din fericire, lucrurile neinsufletite nu au nicio religie, nici sentimente si nici nu cred in spaga. De exemplu, aparatul radar, care tocmai a prins un inalt prelat incalcand legea.

Conform Digi 24, Preasfintitul Paisie Lugojanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Timisoara, alerga de zor cu un autoturism, cand a fost surprins de aparatul radar al Politiei Rutiere. Dar prelatul nu depasea viteza legala cu 10-20 de km/h, ci cu 80 de km/h! Mai precis, pe un drum national intre localitatile Denta si Moravita, acolo unde viteza legala este de 90 km/h, nenea Paisie Lugojanul se credea in NFS si o calca cu 170 de km/h.

Prin urmare, agentii de politie si-au facut treaba si l-au amendat cu 1500 de lei si i-au umflat permisul pentru 90 de zile. Amuzant este ca individul, ca pana la urma este un om ca toti oamenii, a vrut sa le ofere politistilor permisul pasagerei care se afla pe scaunul din dreapta. Insa agentii nu au cazut in aceasta capcana puerila si episcopul-vicar, ce-o fi insemnand si asta, a fost sanctionat cu 90 de zile permis suspendat si o amenda de peste 1500 de lei.

Curios cum asemenea personaje de rang inalt din Biserica Ortodoxa Romaneasca nu stau pe bancheta din spate a unor limuzine de lux, asa cum ne-au obisnuit. Ci conduc singuri masina. Dar, asa cum spun canalele de stiri din judetul Timis, episcopul conducea o masina de putere mare, premium, in care se afla alaturi de o doamna, pesemne aflandu-se in timpul liber.

Ne bucuram ca de aceasta data Codul Rutier a fost mai presus de orice. Chiar si de puteri nevazute, spirite si duhuri sfinte. Insa avem siguranta ca pana si Dumnezeu isi doreste siguranta rutiera si ca "angajatii" lui sa respecte legea. Nenea Paisie Lugojanul a mai avut in trecut probleme cu legea si chiar cu DNA-ul, dar asta e alt subiect...

Foto: debanat.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2017