RAR lanseaza o aplicatie prin care poti afla daca masina pe care vrei sa o cumperi a fost lovita sau nu. Cum functioneaza

RAR lanseaza o aplicatie prin care poti afla daca masina pe care vrei sa o cumperi a fost lovita sau nu. Cum functioneaza
  • RAR lanseaza o aplicatie prin care poti afla daca masina pe care vrei sa o cumperi a fost lovita
  • Istoricul de daune poate fi oferit contra cost, in schimbul unei sume de 35 de ron care se achita online
Distribuie pe Facebook

Registrul Auto Roman a lansat astazi o aplicatie prin intermediul careia clientii pot afla daca masina pe care vor sa o cumpere a suferit sau nu de-a lungul timpului vreun accident.

Registrul Auto Roman ofera clientilor sai, incepand de astazi, date despre daunele vehiculelor inmatriculate in Romania. Mai exact, in doar cateva minute, puteti afla informatii despre majoritatea vehiculelor pentru care au fost inregistrate oficial, la societatile de asigurari, avarii produse pe teritoriul Romaniei.

Acest lucru este posibil prin intermediul aplicatiei Istoric Vehicul, disponibila pe site-ul oficial al institutiei, www.rarom.ro.

Registrul Auto Roman vine astfel in sprijinul clientilor sai care vor sa cunoasca cat mai multe informatii despre vehiculul de care sunt interesati.

Acest lucru este posibil ca urmare a informatiilor pe care le primeste RAR de la partenerii specializati care colecteaza date de la societatile de asigurare si atelierele de reparatii autorizate.

Astfel, la interogarea prin aplicatia Istoric Vehicul, impreuna cu informatiile oferite gratuit de RAR (de exemplu valoarea indicata de odometru) se precizeaza si faptul ca pentru acel vehicul exista disponibil un istoric de daune, care poate fi oferit contra cost.

Tariful este de 35 de lei si se achita online.

Pentru a accesa aplicatia, clientii trebuie sa introduca seria de caroserie/sasiu si o adresa de e-mail valida.

In situatia in care clientul doreste sa obtina istoricul de daune al autovehiculului, el este redirectionat catre zona de plata cu cardul, iar apoi va primi prin e-mail Istoricul de daune. Acesta contine urmatoarele informatii (conform modelului atasat):

1. Zona de avarii, inclusiv pozitionarea acestora pe un vehicul – macheta;

2. Intervalul valorii devizului de reparatie;

3. Intervalul indicatiei odometrului la data intocmirii devizului;

4. Daca a fost o dauna majora din punct de vedere economic;

5. Daca au fost afectate principalele elemente de siguranta sau din structura de rezistenta.

Toate informatiile pe care le veti introduce in sistemul informatic, pentru a afla datele de care sunteti interesat, sunt protejate conform normelor GDPR, se arata in comunicatul de presa publicat pe site-ul institutiei.

Aplicatiei RAR

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2020