Rar se-ntampla sa gasesti una la vanzare. Masina din 1985 are scaune cu reglare electrica si TELEFON!

Rar se-ntampla sa gasesti una la vanzare. Masina din 1985 are scaune cu reglare electrica si TELEFON!
  • Acest Jeep Grand Wagoneer s-a vandut de curand pe eBay
  • Proprietarul a obtinut pe masina americana aproape 15.000%
  • Cumparatorul s-a ales cu o achizitie extrem de interesanta
Distribuie pe Facebook

Iar un cumparator de peste Ocean a scos de curand aproape 15.000 de dolari din buzunare pentru a o avea si a se bucura de ea.

Unii isi mai aduc si astazi aminte de ea, in timp ce altii au uitat-o complet. Este una dintre cele mai reusite creatii din istoria Jeep, motiv pentru care compania americana pregateste zilele acestea lansarea unei noi generatii.

O masina pe care rar se-intampla s-o gasesti la vanzare. Saptamana trecut a fost insa zi de sarbatoare nationala printre persoanele care au visat dintotdeauna sa puna mana pe un exemplar al legendarului Grand Wagoneer.

Scoasa la licitatie pe celebrul site eBay, unitatea de culoare neagra a reusit sa ii aduca proprietarului sau aproape 15.000 de dolari. Deloc rau daca tinem cont de vechimea de 34 de ani si cei peste 240.000 de kilometri parcursi.

Masina, fabricata la mijlocul decadei 1980, ascunde sub capota un motor cu opt cilindri in V, cuplat la o cutie automata. Totodata, din dotarea respectivului Jeep Grand Wagoneer nu lipseste nici sistemul de tractiune integrala.

Interesanta este si echiparea interioara. Tapiteria din piele rosie, pilotul automat, instalatia de aer conditionat, scaunele cu reglarele electrica sau... telefonul reprezinta principalele atractii, cel putin in cazul acestui exemplar.

Nu ca ar mai conta foarte tare la momentul de fata, dar masina americana nu a mai fost folosita din anul 2004. Chiar si asa, totul functioneaza perfect normal, spunea proprietarul in cadrul anuntului de vanzare publicat pe site-ul eBay.

Jeep Grand Wagoneer de vanzare

Jeep Grand Wagoneer de vanzare

Jeep Grand Wagoneer de vanzare

Jeep Grand Wagoneer de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Jeep Grand Wagoneer de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2019