Rar se-ntampla sa gasesti una la vanzare. Masina din 2015 are motor 0.8 TDI si camere pe post de oglinzi

  • Acest VW XL1 din 2015 se vinde acum pentru 111.645 de euro
  • Modelul german vine cu propulsie hibrida si constructie din CFRP
  • Ceasurile automobilului indica 6.930 de kilometri parcursi
Distribuie pe Facebook

Numai 200 de astfel de automobile exista in lumea intreaga, exemplarul din cazul de fata plusand cu un rulaj de doar 6.930 de kilometri.

Se vinde la pret de M5, dar nu ofera decat un motor cu doi cilindri. Ce este drept, unitatea termica - un 0.8 TDI de 48 CP, lucreaza alaturi de un propulsor electric, astfel ca puterea maxima disponibila la apasarea acceleratiei se ridica la 75 CP.

Drept urmare, nu performanta in linie dreapta reprezinta principalul atu al modelului Volkswagen XL1. Automobilul german, care vine zilele acestea cu un cost de achizitie de 110.000+ de euro, impresioneaza mai degraba prin... consum.

Multumita sistemului hibrid anterior mentionat, care are de pus in miscare numai 795 de kilograme, parcurgerea distantei de 100 de kilometri se face cu doar 0.9 litri de carburant. La aceasta reusita contribuie si forma aerodinamica a caroseriei.

Asa cum se poate observa inclusiv in fotografiile atasate anuntului de vanzare, Volkswagen nu a echipat modelul XL1 cu oglinzi retrovizoare. In locul lor, automobilul german a optat pentru doua camere video si doua ecrane color.

Tehnologia extraterestra pe care o inglobeaza exemplarul din cazul de fata este unul dintre marele motive ale notei de plata de 111.645 de euro. Celalalt consta in productia limitata la 200 de bucati, de 2.5 ori mai putin decat in cazul unui Chiron.

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (58) Poze Volkswagen XL1 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2018