Recall Bugatti: degeaba costa 4.8 milioane de euro, ca are probleme cu planetarele

Recall Bugatti: degeaba costa 4.8 milioane de euro, ca are probleme cu planetarele
  • Doua campanii de recall
  • Prima afecteaza 73 de masini
  • Cea de-a doua doar 4
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile anunta, la initiativa NHTSA, un recall care afecteaza 77 de exemplare Chiron, Chiron Sport si Divo.

Oricat ar fi de neplacute, atat pentru contructor cat si pentru client, rechemarile in service sunt oarecum normale si sunt modalitatea prin care un producator de automobile remediaza diverse probleme aparute ulterior lansarii pe piata a unui model.

Bugatti

Unele afecteaza milioane de modele iar altele...numai cateva zeci. Dar cand te gandesti ca fiecare exemplar afectat costa peste 2 milioane de euro - in cazul de fata - merita abordat acest subiect.

Bugatti recheama acum in service 77 de exemplare Chiron, Chiron Sport si Divo, dupa ce NHTSA a descoperit doua probleme care necesita remediere.

Bugatti

Prima campanie include 73 de masini, fabricate intre anii 2017 si 2020, care au o problema la sistemul ESP. Rezolvarea este una simpla - un update de soft - insa in caz contrar, atrag atentia americanii, se pot intampla evenimente nefericite.

Al doilea recall afecteaza patru exemplare Chiron si Divo, fabricate in 2020, care insa au o problema ceva mai grava. Mai exact, specialistii sustin ca in anumite circumstante, planetara stanga-spate s-ar putea rupe. Acesta este ultimul lucru pe care vrei sa il auzi atunci cand conduci o masina cu 1500 de cai putere.

In cadrul campaniei, piesa neconforma va fi inlocuita, totul pe cheltuiala producatorului, desigur.

Bugatti

Bugatti

Bugatti

Bugatti

Bugatti

Bugatti

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Bugatti
mai multe