Recall Honda in Romania: Sunt vizate 651 de exemplare Honda CR-V

Recall Honda in Romania: Sunt vizate 651 de exemplare Honda CR-V
Honda a initiat o actiune de recall in Romania care vizeaza 651 de unitati Honda CR-V, fabricate in intervalul 2002-2006 pe teritoriul Marii Britanii. Pe scurt, problema semnalata este la nivelul intrerupatoarelor pentru geamuri care se pot supraincalzi si pot duce la izbucnirea un incendiu.
Distribuie pe Facebook

Verificarea intrerupatoarelor va dura circa o ora si va fi facuta pe cheltuiala producatorului. In cazul in care se va stabili ca intrerupatorul trebuie schimbat, durata stationarii in service va fi ceva mai mare.

O alta actiune de recall a fost anuntata zilele trecute de cei de la Toyota. Constructorul auto nipon a fost nevoit sa recheme in service peste 1,2 milioane de vehicule Toyota Corolla, Toyota Corolla Matrix si Lexus IS din cauza unor probleme la airbag-uri si stergatoarele de geamuri.

Si BMW a initiat o actiune similara, fiind vizate 360 exemplare ActiveE, versiuna cu propulsie electrica a Seriei 1 Coupe. In acest caz, problemele semnalate au fost pierderile de putere din cauza etansarii defectuoase dintre motorul electric si transmisie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2013