Recall Toyota Romania pentru 615 masini

Recall Toyota Romania pentru 615 masini
Toyota Romania recheama in service 615 masini din modelele Avensis, Corolla si Yaris, unde este posibil sa existe o problema la capsa pirotehnica de la airbag-ul pasagerului din fata.
Distribuie pe Facebook

O actiune recenta a companiei are loc la nivel mondial, fiind chemate in service 1,7 milioane de masini la care pot fi probleme din cauza unor airbag-uri furnizate de compania Takata.

"Autoturismele afectate care sunt echipate cu airbag pasager fata contin o capsa pirotehnica care s-ar putea sa fi fost asamblata neconform. In cazul declansarii airbag-ului dreapta fata, in urma unui accident, acesta s-ar putea rupe, ceea ce ar putea creste riscul aparitiei unor leziuni asupra pasagerului sau deteriorari de natura termica asupra componentelor interioare care ar putea conduce la aprinderea lor", potrivit Toyota.

Durata de reparatie este de la o ora pana la 2,5 ore, in functie de model. Actiunea a inceput luna trecuta si nu are limita de timp. Sunt afectate de recall modelele Avensis, Corolla si Yaris produse in special intre anii 2000 si 2004.

Distribuie pe Facebook
mai multe