Record national: un orb a condus masina cu 136 km/h in Craiova

Record national: un orb a condus masina cu 136 km/h in Craiova
Are 36 de ani si este nevazator de 22 de ani. Nu are permis de conducere, dar a reusit, ieri, sa stabileasca in premiera nationala recordul la viteza. S-a urcat la volanul unui BMW si a condus pe pista Aeroportului din Banie.
Distribuie pe Facebook
Florin Georgescu nu vrea sa vorbeasca foarte mult de perioada in care si-a pierdut vederea. Barbatul stia inca din copilarie ca sufera de o boala care il va lasa pe intuneric.
La varsta de 14 ani, in doar o saptamana, a orbit, iar de atunci a incercat sa faca anumite lucruri pentru a-i ajuta pe cei care erau in aceeasi situatie ca si el.
Florin este la fel ca fiecare dintre noi si are visuri mari. Si-a dorit sa doboare recordul de viteza la condus pe nevazute. Asa ca ieri a venit pe Aeroportul din Craiova si s-a urcat la volanul unui BMW.
Cu ajutorul unui copilot, a pornit masina pe pista aeroportului si a reusit: a condus cu 136 de km/h. Acum spune ca mai vrea doar sa doboare recordul la viteza stabilit in America.

"Ma pregatesc intens pentru ce vreau sa fac la anul, in America. Stiu ca acolo este un record stabilit de 320 de km/h. In momentul de fata nu imi e frica de absolut nimic, am incredere in mine si stiu ca voi reusi sa fac ceea ce mi-am propus", a spus Florin Georgescu.

Barbatul este presedintele Asociatiei Tandem din Bucuresti si se ocupa strict de problemele persoanelor cu dizabilitati. "Poate parea ciudat, dar am urcat astazi in masina ca sa militez pentru biciclete. Ne dorim foarte tare sa infiintam un centru de inchiriere a bicicletelor in tandem, pentru ca nu exista asa ceva nicaieri in tara", a mai spus barbatul nevazator.

Sursa: click.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe