Regele sedanurilor medii din Europa primeste in scurt timp un FACELIFT. Volkswagen confirma informatia

Regele sedanurilor medii din Europa primeste in scurt timp un FACELIFT. Volkswagen confirma informatia
  • Volkswagen Passat primeste in scurt timp un facelift
  • Confirmarea a venit de la CEO-ul brandului
  • Nemtii au suspendat productia acestui model in America
Distribuie pe Facebook

CEO-ul gigantului german a confirmat ca modelul Passat primeste anul acesta un facelift. Oficialul nu a dat mai multe detalii, astfel ca imbunatatirile propuse de acesta pot fi deocamdata numai intuite.

Pe Batranul Continent, Volkswagen Passat este de departe cea mai vanduta masina din segmentul D. Anul trecut, modelul nemtilor a fost ales de peste 180.000 de europeni, in defavoarea rivalilor de la Skoda (Superb), Opel (Insignia), Ford (mondeo) sau Renault (Talisman).

Volkswagen Passat

Numai ca generatie actuala a debutat in urma cu patru ani, atunci cand a fost prezentata ca fiind "o masina premium fara un pret premium", astfel ca are mare nevoie de o actualizare pentru a pastra acest trend ascendent. Potrivit celor mai recente informatii venite din partea Volkswagen, acest facelift este mai aproape decat crezi.

Volkswagen Passat

Herbert Diess, CEO-ul brandului din Wolfsburg, a precizat in conferinta anuala de la Salonul Auto de la Geneva ca "Actualizarea pentru Passat este aproape sa ajunga in showroom-urile din Europa. Ca de obicei, Passat va fi disponibil si in versiune Variant dar si cu propulsoare hibrid."

Volkswagen Passat

Din pacate, acestea sunt singurele detalii despre acest facelift pe care urmeaza sa il primeasca sedanul de clasa medie. Mai mult ca sigur va fi construit pe aceeasi arhitectura modulara MQB, iar gama de motorizari nu va suferi mari schimbari, inafara unor imbunatatiri in ceea ce priveste emisiile si consumul de combustibil.

Volkswagen Passat

In Romania, Volkswagen-ul Passat pleaca momentan de la 21.070 euro si poate ajunge chiar si la 38.940 de euro pentru varianta plug-in hybrid GTE. Cea mai accesibil Passat ramane cel in nivelul de echipare Advance, cu motor pe benzina de 1.4 litri TSI, cu 125 de cai putere si transmisie manuala cu sase trepte.

Volkswagen Passat

Daca in Europa, modelul germanilor se bucura de o asa popularitate, nu acelasi lucru se poate spune si despre Statele Unite ale Americii. Aici, vanzarile bat pasul pe loc, tocmai de aceea Volkswagen a luat recent decizia sa suspende pentru doua saptamani productia acestui model.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Passat
mai multe