Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Limuzina din 2012 se vinde acum la pret de Golf

Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Limuzina din 2012 se vinde acum la pret de Golf
  • Porsche a lansat primul Panamera acum mai bine de un deceniu
  • Modelul V6 se vinde acum chiar si la pret de Golf
  • Exemplarul in cauza a fost echipat inclusiv cu sistem multimedia
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv scaune individuale si tapiterie din piele. Plus sistem multimedia pentru ocupantii locurilor spate.

Unul dintre cele mai scumpe automobile de serie ale decadei anterioare, primul Porsche Panamera din istorie se vinde astazi la pret de Volkswagen Golf. Este si cazul acestui exemplar asamblat in cursul anului 2012, ce gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.6 litri.

Disponibil in schimbul unei sume mai mici de 30.000 de dolari, respectivul model se lauda inclusiv cu numeroase dotari de lux, printre care si patru scaune individuale, despartita de o consola alungita, decorata cu accente de lemn masiv.

Inutil de mentionat, meniul specific departamentului interior continua cu insertii din piele fina, instalatie de climatizare automata, dar si navigatie prin satelit. Un alt element principal de atractie consta in sistemul multimedia, ce cuprinde doua display-uri de dimensiuni generoase, destinat special ocupantilor locurilor spate.

Pachetul tehnic, dupa cum precizam si anterior, debuteaza cu un propulsor V6 de 3.6 litri, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu dublu ambreiaj pentru a livra (exclusiv) rotillor aflate pe puntea posterioara undeva in jurul a 300 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2020