Renault pregateste o colaborare cu Mitsubishi

Renault pregateste o colaborare cu Mitsubishi
Publicatia "Le Figaro" a dezvaluit, vineri, ca Renault si Mitsubishi se pregatesc sa inchieie un contract de colaborare. Compania Renault a mai incheiat acum trei ani un astfel de contract cu cei de la Daimler.
Distribuie pe Facebook

Compania Mitsubishi a incheiat deja un contract de colaborare cu marca Nissan, care face parte din grupul Renault-Nissan, fapt ce ar putea duce la o mai buna desfasurare a discutiilor.

Colaborarea incheiata in 2010 intre Renault si Mercedes a avut ca scop dezvoltarea unei viitoare generatii a modelului Smart Forfour / Renault Twingo, dar si schimburi ale autovehiculelor comerciale si a motoarelor.

Utilitara Mercedes-Benz Citan, dar si aparitia motoarelor diesel produse de Renault pentru noua generatie Mercedes-Benz A-Klasse, sunt primele rezultate ale colaborarii Renault-Daimler.

Pana in acest moment, niciuna dintre firme nu a confirmat aceasta noua colaborare. Unul dintre reprezentantii companiei Mitsubishi chiar a infirmat aceasta informatie: "Nimic nu este adevarat", a anuntat un oficial al marcii japoneze pentru presa straina.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2013