Romania s-a umplut de rable. Mai bine de jumatate dintre masinile oprite zilele trecute in trafic, descoperite cu probleme majore

Romania s-a umplut de rable. Mai bine de jumatate dintre masinile oprite zilele trecute in trafic, descoperite cu probleme majore
  • Romania s-a umplut de rable
  • Mai bine de jumatate dintre masinile oprite zilele trecute in trafic, descoperite cu probleme majore
Distribuie pe Facebook

Peste cinci la suta au fost incadrate in categoria "pericol iminent de accident", potrivit informatiilor oferite de autoritati.

O actiune organizata, zilele trecute, de RAR in mai sase judete din tara a scos la iveala o situatie mai mult - pentru unii, si mai putin, pentru altii, ingrijoratoare. Din cele 407 masini verificate in trafic, peste jumatate au fost descoperite cu deficiente majore si / sau periculoase.

Activitatile dedicate sigurantei rutiere au continuat in ultimele zile in mai multe regiuni din tara. Registrul Auto Roman a suplimentat numarul de echipaje de Control Tehnic in Trafic in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Prahova si Buzau, cu scopul de a identifica autovehiculele care, prin deficientele tehnice pe care le au, ar putea pune in pericol siguranta traficului.

In zilele de 8 si 9 iunie 2021, in timpul controalelor efectuate impreuna cu politistii rutieri, au fost verificate in trafic 407 autovehicule. Dintre acestea, 225 prezentau deficiente majore si/sau periculoase, iar 28 de autovehicule au fost incadrate in categoria "pericol iminent de accident". In plus, 17,98% prezentau neconformitati in ceea ce priveste emisiile poluante, iar 12 masini au fost identificate cu ITP expirat sau anulat, a anuntat RAR.

O actiune similara a fost organizata, la sfaristul saptamanii trecute, si pe strazile din Bucuresti. In urma acesteia, oficialii RAR au descoperit, din 67 de masini verificate in trafic, 60 de autovehicule cu deficiente majore si / sau periculoase, plus alte sase care reprezentau un "pericol iminent de accident".

Registrul Auto Roman a suplimentat numarul echipajelor de Control Tehnic in Trafic care au actionat in Bucuresti in zilele de 11 si 12 iunie 2021, cu scopul de a identifica autovehiculele care, prin deficientele tehnice pe care le au, ar putea pune in pericol siguranta rutiera sau produc disconfort altor participanti la trafic.

Weekendul trecut, in timpul controalelor efectuate impreuna cu polițiștii rutieri, au fost verificate in trafic 67 de autovehicule. Dintre acestea, 60 prezentau deficiente majore si/sau periculoase, iar 6 autovehicule au fost incadrate in categoria “pericol iminent de accident”. In plus, 38,81% prezentau neconformitati in ceea ce priveste emisiile poluante, au anuntat autoritatile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2021