Rombat intra pe piata bateriilor pentru masini cu tehnologie Start & Stop

Rombat intra pe piata bateriilor pentru masini cu tehnologie Start & Stop
Distribuie pe Facebook

Rombat, cel mai mare producator de acumulatori auto din Romania, intra pe piata bateriilor destinate autovehiculelor dotate cu frane regenerative si tehnologie Start & Stop.

Cu ajutorul acestei tehnologii, motorul se opreste automat cand masina stationeaza la semafor sau in aglomeratii si porneste automat la eliberarea pedalei de frana (transmisii automate) sau la apasarea ambreiajului (cutii manuale).



"Studiem in permanenta dezvoltarea pietei si vrem sa fim mereu la zi cu tendintele din acest domeniu. Pe piata sunt tot mai multe automobile cu tehnologia Start-Stop, iar bateriile AGM VRLA destinate masinilor cu sisteme Start-Stop si franare regenerativa pe care Rombat le aduce pe piata romaneasca ajuta la reducerea consumului de carburant si la protejarea mediului, in egala masura", a declarat Ioan Repede, directorul general al Rombat

"Nu ne propunem tinte indraznete de vanzare, dar dorim ca soferii romani sa aiba o baterie de schimb pentru noile automobile dotate cu sistemul Start-Stop", a adaugat Repede.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Februarie 2012