S-a facut dreptate! Cineva a pus embleme de BMW pe o Toyota Supra de ultima generatie

S-a facut dreptate! Cineva a pus embleme de BMW pe o Toyota Supra de ultima generatie
  • Si-a cumparat o Supra de noua generatie
  • A inlocuit toate emblemele originale cu unele de BMW
  • Noua Supra si noul Z4 sunt asamblate impreuna
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestei Toyota Supra de ultima generatie a inlocuit emblemele originale...cu unele de BMW. Dupa cum bine stii, cele doua sportive au fost dezvoltate in paralel si impart foarte multe componente, inclusiv motorul.

Dupa ani buni de asteptare si nenumarate zvonuri, japonezii de la Toyota au lansat anul acesta cu ocazia Salonului Auto de la Detroit a cincea generatie Supra.

Toyota Supra cu sigle BMW

Numai ca in loc sa construiasca o platforma de la zero, cu propulsor si transmisie proprie, brand-ul nipon a apelat la BMW. Asa se face ca noua Supra este dezvoltata pe arhitectura CLAR a bavarezilor, la fel ca si noua generatie Z4. O decizie peste care fanii inraiti ai modelului nipon nu prea pot sa treaca.

Toyota Supra cu sigle BMW

Un canadian a facut acum dreptate. Omul nostru si-a achizionat o Supra de ultima generatie iar primul lucru pe care l-a facut a fost sa inlocuiasca toate emblemele Toyota cu unele BMW. Asa cum era de asteptat, imaginile cu noul BMW Supra au ajuns pe internet si s-au viralizat rapid.

Toyota Supra cu sigle BMW

Lasand la o parte modul cum a fost dezvoltata, noua Supra este o masina care a starnit foarte multe reactii pozitive in randul celor care au primit deja masina iar jurnalistii auto au avut numai cuvinte de lauda pentru unitatea de 3.0 litri turbo si pentru felul cum livreaza cei 340 de cai putere puntii spate.

Toyota Supra cu sigle BMW

Or fi fost cele doua masini dezvoltate in paralel si or imparti ele foarte multe componente, dar Toyota a promis inca de la inceput ca noua Supra va avea o dinamica si o personalitate diferita de noua generatie Z4.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2019