Scapam, in sfarsit, de masinile parcate pe prima banda? "O sa ne permita sa avem spatii si pentru pistele de biciclete"

Scapam, in sfarsit, de masinile parcate pe prima banda? "O sa ne permita sa avem spatii si pentru pistele de biciclete"
  • Scapam, in sfarsit, de masinile parcate pe prima banda?
  • "O sa ne permita sa avem spatii si pentru pistele de biciclete"
Distribuie pe Facebook

Conducerea Primariei Capitalei a dezvaluit, recent, ca lucreaza la o propunere de regulament de parcare. "Nu o sa fie iubita de o parte din oameni, o sa fie iubita de alta", a declarat, despre aceasta, Nicusor Dan.

Masinile parcate pe prima banda ar putea deveni, extrem de curand, doar o simpla amintire, cel putin in Bucuresti. Invitat, zilele trecute, la postul de televiziune TVR1, Primarul General al Capitalei a declarat ca institutia pe care o conduce pregateste o noua propunere de regulament (de parcare).

Conform lui Nicusor Dan, "cercul vicios in care noi ne invartim de ani de zile este ca oamenii nu renunta la masina, pentru ca transportul public nu merge. Nerenuntand la masina, o parcheaza pe prima banda, legal sau ilegal, in functie de caz, si atunci nu ai loc sa pui benzi pentru transportul public. Acesta este cercul vicios in care ne invartim de ani de zile. O sa vedeti foarte curand o propunere de regulament de parcare. Nu o sa fie iubita de o parte din oameni, o sa fie iubita de alta".

Detaliile referitoare la respectivul proiect raman, cel putin pentru moment, doar o mare necunoscuta, Primarul General al Capitalei precizand, in schimb, ca acesta va fi prezentat abia atunci cand se va ajunge la un acord in Consiliul General, eventual inainte de sfarsitul anului 2021. "O sa ne permita sa avem spatii pentru banda unica si pentru pistele de biciclete", a mai declarat edilul.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2021