Scapam, in sfarsit, de soferii agresivi? "Pana la finalul lunii ianuarie ne propunem sa adoptam OUG"

Scapam, in sfarsit, de soferii agresivi? "Pana la finalul lunii ianuarie ne propunem sa adoptam OUG"
  • Scapam, in sfarsit, de soferii agresivi?
  • "Pana la finalul lunii ianuarie ne propunem sa adoptam OUG"
Distribuie pe Facebook

Conducatorii agresivi ar putea deveni, extrem de curand, doar o chestie a trecutului. Guvernul pregateste mai multe schimbari in acest sens - potrivit unei declaratii a lui Lucian Bode, actualul ministru de interne.

Autoritatile din Romania au pus gand rau soferilor agresivi. Guvernul isi propune sa reduca numarul conducatorilor care dau flash-uri, claxoneaza fara oprire - complet inutil, sau fac slalom printre masini si va modifica, in acest sens, Codul Rutier.

Vestile mai mult sau mai putin bune - in functie de unghiul din care priveste fiecare dintre noi, nu se sfarsesc insa aici. Potrivit lui Lucian Bode, Ministerul de Interne va instala, in urmatoarea perioada de timp, undeva in jurul a 600 de radare fixe.

"Pana la finalul lunii ianuarie ne propunem sa adoptam OUG, avem de altfel si reglementarea in abilitarea guvernului de a emite ordonanta pe aceasta componenta.

Conducerea agresiva, cu tot ce inseamna regimul de sanctiuni, vom veni cu un proiect in acest an. Il avem deja bugetat, de instalare a 600 de camere de monitorizare pe trei artere importante din Romania. Ma refer la DN1 - Valea Prahovei, DN 7 - Valea Oltului si A2 – Bucuresti-Constanta", a declarat recent oficialul pentru postul TV Digi24.

"400 din cele 600 de camere sunt moderne, au posibilitatea sa citeasca numarul de inmatriculare si sa transmita automat in dispecerat daca nu are certificat, daca are ITP", a mai precizat Lucian Bode, zilele trecute, actualul ministru de interne.

Sursa: Digi24

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2022