Schimbarea la fata. Viitoarele modele Mitsubishi vor semana izbitor cu conceptul GT-PHEV

Schimbarea la fata. Viitoarele modele Mitsubishi vor semana izbitor cu conceptul GT-PHEV
  • Viitoarele modele Mitsubishi vor semana cu conceptul GT-PHEV
  • Acesta a debutat la Salonul Auto de la Paris
  • Design-ul iese in evidenta printr-o grila masiva, un design ingust al farurilor, plafonul plat sau de capota orizontala
Distribuie pe Facebook

Viitoarele modele care vor parasi portile uzinelor Mitsubishi vor imprumuta in mare masura design-ul introdus de conceptul GT-PHEV la Salonul Auto de la Paris.

Constructorul japonez de automobile i-a uimit pe cei prezenti la Salonul Auto de la Paris din acest an cu un concept interesant, botezat GT-PHEV. Potrivit acestora, SUV-ul reprezinta noul lor limbaj de design, si declarau atunci ca prefateaza viitorul model Outlander.

Potrivit celor mai recente informatii, Mitsubishi nu s-ar opri aici, iar urmatoarele modele dezvoltate de niponi vor imprumuta deasemenea elementele noi de design regasite pe acest concept.

Acestea au fost desenate de Tsunehiro Kunimoto, care s-a alaturat constructorului japonez in urma cu 2 ani, dupa ce a parasit Infiniti. Niponul este responsabil si pentru creionarea mai multor concepte precum XR PHEV II, eX, XM, dar si pentru facelift-ul modelelor Outlander si ASX.

Asadar, partea frontala se va distinge prin grila masiva si prin design-ul ingust al farurilor, dar si prin pozitionarea luminilor de zi si a semnalizatoarelor in partea de sus. Mai mult decat atat, plafonul plat care pare ca pluteste datorita stalpilor fata finisati in negru si capota orizontala isi vor face deasemnea aparitia pe viitoarele modele.

Planul general al habitaclului va fi la randul sau modificat, si va pune accent pe rafinament, tehnologie si ergonomie. Aceste caracteristici vor fi intarite de spatiul aerisit, de bordul orizontal, sau de campul vizual panoramic.

Britanicii de la Autocar sustin ca aceste schimbari vor fi implementate inaintea lansarii noii generatii a SUV-ului Outlander, asta insemnand ca se vor regasi si pe cele doua crossovere pregatite pentru 2017 si 2018.

Distribuie pe Facebook
mai multe