Se intampla in Romania - 2 kilometri de cozi pentru carburantii cu pret redus!

Se intampla in Romania - 2 kilometri de cozi pentru carburantii cu pret redus!
Petrom vrea sa aiba cozi la benzinarii. Asa ca e venit cu o idee inedita. Scoate carburantii la vanzare cu o reducere de 40% fata de pretul normal. Dar asta se intampla in cate o statie, timp de o ora, numai 6 zile. Adica daca vrei sa iei benzina ieftina, haide sa o consumi stand la coada!
Distribuie pe Facebook
Consumul tot mai redus de carburanti, pe fondul reducerilor cheltuielilor, a determinat companiile petroliere sa recurga la tot felul de promotii pentru a-si atrage clientii. De exemplu, Petrom a demarat, sambata, promotia "Ora reducerilor", prin care soferii pot cumpara carburanti cu 40% mai ieftini.
"Ora reducerilor" se desfasoara in zilele de 11, 12, 18, 19, 25 si 26 septembrie, intre orele 11.00-12.00, in cate o statie Petrom selectata, anunta Adevarul.

Daca sambata benzinaria cu reduceri a fost cea din bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 64-78, sectorul 5, duminica statia unde benzina si motorina au avut un pret redus a fost cea de pe bulevardul Mihai Bravu nr. 566, sector 3.

Ca sa prinda carburant mai ieftin, soferii au format o coada de peste doi kilometri.Cei care nu au prins acum carburant mai ieftin, o pot face saptamanile viitoare, caci "Ora reducerilor" la Petrom va continua si in urmatoarele doua weekenduri, in zilele de 18, 19, 25 si 26 septembrie, intre orele 11.00-12.00.

Si alte lanturi de benzinarii practica astfel de promotii. O benzinarie partenera Lukoil din Sinaia ofera preturi reduse in timpul weekendului, conform ziare.com

Insa corectitudinea acestor promotii poate fi pusa sub semnul intrebarii. Este oare corect si etic sa ademenesti oamenii cu o promotie care dureaza o ora? Este oare corect sa se calce lumea in picioare pentru astfel de reduceri? Tu te-ai pune la o coadacu 5 ore inainte, cu portbagajul plin de canistre, doar ca sa iei benzina mai ieftina cu 40%?

Spune-ti si tu parerea despre asa-zisa Ora a reducerilor!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2010