Se lanseaza peste numai trei luni. Uite aici cum arata cel mai nou joc din seria Need for Speed!

Se lanseaza peste numai trei luni. Uite aici cum arata cel mai nou joc din seria Need for Speed!
  • Seria Need for Speed se imbogateste cu un nou titlu
  • Jocul Heat promite curse ilegale si masini modificate cap-coada
  • Debutul oficial este programat pentru data de 8 noiembrie
Distribuie pe Facebook

Curse ilegale, urmariri ca-n filme si masini tunate cap-coada. Sunt ingredientele celui mai nou joc din seria Need for Speed: Heat.

Intrata intr-un con de umbra, celebra serie Need for Speed se pregateste de o revenire spectaculoasa. Din aceasta toamna, incepand cu prima parte a lunii noiembrie, amatorii de jocuri video vor avea la dispozitie un nou titlu: Heat.

Actiunea se desfasoara, potrivit primelor informatii oficiale, pe strazile unui oras care aduce aminte de exoticul Miami, atat pe parcursul zilei, cat si pe timpul noptii. Fie in cadru organizat, fie departe de privirile agere ale agentilor de politie.

Spre deliciul amatorilor de tuning extrem, toate masinile din Need for Speed Heat vor putea fi modificate cap-coada, indiferent ca este vorba despre caroserie ori ce se ascunde sub capota. Exista chiar si posibilitatea ajustarii sunetului evacuarii.

Dar cum o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, ei bine... iata si primul trailer oficial al jocului video programat sa debuteze in data de 8.10. 2019:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 August 2019