Sens unic pe Calea Floreasca

Sens unic pe Calea Floreasca
Circulatia pe Calea Floreasca din Capitala s-ar putea desfasura pe un singur sens. Prezent luni la inaugurarea arterei Doamna Ghica - bd. Chisinau, premierul Victor Ponta i-a cerut primarului general Sorin Oprescu sa ia masuri pentru instituirea sensului unic pe Calea Floreasca.
Distribuie pe Facebook
"Vin cu o solicitare de la Urgente (n.r. - Spitalul Floreasca), trebuie sa facem Floreasca cu sens unic. Tot ce tine de minister facem, dar adevarul e ca nu pot sa intre cu salvarile, au facut spital de urgenta modernizat si nu au cum sa intre", a spus Oprescu.
Potrivit declaratiilor directorului Directiei Transporturilor Primariei Municipiului Bucuresti, Ioan Dedu, in acest moment se lucreaza la un proiect care vizeaza instituirea de sensuri unice in centrul Capitalei, inclusiv pe Calea Floreasca si Barbu Vacarescu.
"Din analizele pe care le-am facut a reiesit faptul ca cel putin odata cu punerea in functiune a viitoarei strazi a Avionului va trebui sa realizam sens unic pe Calea Floreasca, dinspre sos. Pipera catre sos. Stefan cel Mare, contrasensul urmand sa fie realizat pe bd. Barbu Vacarescu", a spus Dedu.

Din pacate, acest lucru va fi posibil abia dupa ce modernizarea liniei de tramvai de pe Barbu Vacarescu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2012