Si-a cumparat o Skoda Octavia nou nouta in 2007. Acum bordul indica aproape 1 milion de kilometri rulati

Si-a cumparat o Skoda Octavia nou nouta in 2007. Acum bordul indica aproape 1 milion de kilometri rulati
  • Masina a fost produsa in 2007
  • In ultimii 11 ani a fost folosita in regim de taxi
  • Bordul indica acum aproape 1 milion de kilometri
Distribuie pe Facebook

Aceasta Skoda Octavia de generatia a doua se poate lauda cu o performanta la care ar vrea sa ajunga orice masina. A fost produsa in 2007 iar in ultimii 11 ani a adunat aproape 1 milion de kilometri.

Ajuns deja la a treia generatie, sedanul Octavia este fara indoiala cel mai popular model din gama Skoda. Acesta a fost prezentat in premiera in 1996, iar in acesti 22 de ani a fost replicat in mai mult de 5 milioane de exemplare.

Personajul principal al acestui articol este o Octavia din generatia a doua, produsa in 2007. In ultimii 11 ani, masina a fost folosita in regim de taxi astfel ca in prezent bordul indica 940.703 kilometri rulati. Daca facem un calcul rapid, aceasta Octavia a parcurs circa 7.000 de kilometri pe luna.

Cei de la CarsIreland au dus masina la un service pentru a vedea ce urme au lasat cei aproape 1 milion de kilometri, insa mecanicul nu a fost foarte impresionat de aceasta performanta. Mai mult decat atat, acesta sustine la un moment dat ca daca este intretinuta asa cum trebuie, aproape orice masina poate atinge milionul de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2018