Si-a dus masina de 420 CP la revizie, insa a ramas fara ea. Hotii i-au furat-o peste noapte

Si-a dus masina de 420 CP la revizie, insa a ramas fara ea. Hotii i-au furat-o peste noapte
  • Un dealer Audi a fost pradat de hoti pe 29 octombrie
  • Acestia au furat cel putin 12 masini ale clientilor
  • Paguba a fost estimata la suma de 400.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Posesorul unui Audi S6 fabricat in anul 2014 trece zilele acestea printr-o situatie extrem de neplacuta. Automobilul german cu motor V8 de patru litri si 420 CP i-a fost furat din curtea dealer-ului.

In dimineata zilei de 29 octombrie, dealer-ul Audi Gwinnett din statul american Georgia a fost pradat de hoti. Mai multe persoane mascate au dat buzna in curtea companiei, de unde au sustras cel putin 12 automobile.

Potrivit politiei locale, primele estimari indica o paguba de aproape 400.000 de dolari. Au fost furate, printre altele, si un S4 din 2013, respectiv un S6 din 2014, cel din urma echipat cu un motor V8 de patru litri si 420 CP.

Autoritatile nu au recuperat pana acum niciuna dintre masinile disparute din curtea dealer-ului Audi Gwinnett. Anevoioasa este si identificarea hotilor care i-au lasat pe clientii companiei din Georgia fara automobile.

Ca sa grabeasca rezolvarea cazului, politia a cerut ajutorul tuturor persoanelor. Este oferita, de altfel, si o recompensa de pana la 2.000 de dolari pentru fiecare informatie care ar putea duce la prinderea infractorilor.

Dealer-ul Audi Gwinnett din statul american Georgia nu este singurul care se confrunta cu o astfel de situatia grava. Un alt caz de mare anvergura a facut in vara anului trecut inconjurul intregii planetei.

La momentul respectiv, un showroom al companiei Chevrolet a fost lasat in numai patru ore fara jantele a 48 de exemplare Camaro, Traverse sau Silverado. Pe-atunci, paguba s-a ridicat insa la "doar" 250.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2017