Si-a scos la vanzare noua masina de 250 CP sperand ca va obtine un profit instant de 15.000 de dolari

Si-a scos la vanzare noua masina de 250 CP sperand ca va obtine un profit instant de 15.000 de dolari
  • Un dealer Hyundai din SUA incearca sa obtina pe un Veloster N o suma de peste 40.000 de dolari
  • Pretul oficial al hot-hatch-ului cu pana la 275 CP sub capota porneste de la aproape 27.000 $
Distribuie pe Facebook

Un dealer american al companiei Hyundai viseaza sa faca bani frumosi pe spatele noului Veloster N. Aproximativ 15.000 de dolari vrea sa obtina, in plus, vanzatorul din Alabama pe hot-hatch-ul sud-coreean.

Lansat cu surle si trambite chiar la inceputul anului 2018, in cadrul Salonului Auto International Nord-American, primul hot-hatch comercializat de Hyundai peste Ocean a reusit sa creeze o adevarata isterie printre amatorii de compacte sportive. Acesta este si motivul pentru care anumiti dealeri ai producatorului sud-coreean de masini cer mii de dolari in plus pe exemplarele Veloster N aflate in stoc.

Cel mai exagerat astfel de caz aduce in prim plan un vanzator din Alabama, care isi propune sa obtina pe automobilul cu motor turbo de doi litri si pana la 275 de cai putere suma de 40.730 de dolari. Si totul in conditiile in care pretul oficial de pornire al modelului cu tractiune fata si cutie manuala in sase rapoarte, proiectat pentru a concura impotriva unor nume ca Volkswagen Golf GTI, este de...

... doar 26.900 de dolari. Respectivul Veloster N este oferit de dealer-ul Hyundai inclusiv in rate, prin intermediul unei scheme care prevede avans de 8.146 de dolari si plati lunare in valoare de cate 556 de dolari fiecare, pentru o perioada de sase ani. Drept urmare, atunci cand clientul hot-hatch-ului sud-coreean isi va fi achitat toate datoriile, va realiza ca a renuntat la peste 48.000 de dolari.

Revenind la exemplarul aflat pe stocul vanzatorului din Alabama, acesta promite blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, plus climatizare automata si bancheta spate rabatabila. Lista cu dotari disponibile continua cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, volan multifunctional in trei spite, scaune fata cu suport lateral marit, display central cu diagonala de opt inch s.a.m.d.

Hyundai Veloster N de 40.000 de dolari

Hyundai Veloster N de 40.000 de dolari

Hyundai Veloster N de 40.000 de dolari

Hyundai Veloster N de 40.000 de dolari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Hyundai Veloster N de 40.000 de dolari
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Aprilie 2019