Singura sectie de politie din lume cu un Bugatti Veyron in dotare a primit o noua masina

Singura sectie de politie din lume cu un Bugatti Veyron in dotare a primit o noua masina
  • Politia din Dubai a primit o noua masina
  • Vorbim despre modelul electric Chevrolet Bolt
  • Automobilul a fost comandat in opt bucati
Distribuie pe Facebook

Flota de automobile a celebrei politii din Dubai s-a imbogatit de curand cu un nou model. De-aceasta data nu este insa vorba despre nimic excentric sau nemaivazut, ca in cazurile anterioare.

Aston Martin One-77, Bugatti Veyron, Ferrari FF sau chiar Lamborghini Aventador ori Bentley Continental GT. Sunt doar cateva dintre masinile care au transformat Politia din Dubai intr-una din cele mai cunoscute institutii la nivel global.

Zilele acestea, autoritatile din emiratul arab au dezvaluit primele informatii cu privire la urmatoarea achizitie, modelul Chevrolet Bolt cu propulsie complet electrica. Opt astfel de automobile au fost, aparent, comandate in total.

Cu toate ca nu are nici pe departe stralucirea sau performantele masinilor de sute de mii si milioane de euro mentionate cu numai doua randuri mai sus, la inceputul materialului, masina americana castiga detasat la capitolul eficienta.

Potrivit Agentiei de Protectie a Mediului din Statele Unite, cunoscuta si sub acronimul EPA, modelul Chevrolet Bolt cu propulsie complet electrica reuseste sa acopere distante de pana la 383 de kilometri cu un singur plin de carburant.

Incarcarea completa a bateriei cu capacitatea de 60 kWh dureaza 9.3 ore la o priza de 240 V, in timp ce alimentarea la o statie rapida genereaza energia necesara parcurgerii a 145 de kilometri intr-un timp de aproximativ 30 de minute.

Daca mai conteaza, modelul Chevrolet Bolt cu propulsie complet electrica este livrat alaturi de un motor care produce 200 CP si 360 Nm, suficient pentru ca sprintul de la 0 la 100 km/h sa se realizeze intr-un timp mai mic de 7 secunde.

Oferit in doua versiuni diferite de echipare si trei culori exterioare, automobilul de origine americana se vinde in Statele Unite la preturi care pornesc de la 37.495 de dolari, inainte insa de a lua in discutie reducerile oferite de guvern.

Chevrolet Bolt pentru Politia din Dubai

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2018