Singurul circuit auto de langa Bucuresti isi deschide portile pe 1 septembrie

Singurul circuit auto de langa Bucuresti isi deschide portile pe 1 septembrie
  • Autocross Arena isi deschide portile pe 1 Septembrie 2013
  • Circuitul este localizat langa soseaua de centura, in Mogosoaia
  • Poti conduce masini pregatite de raliu, cu roll-cage si sisteme de siguranta
Distribuie pe Facebook

Autocross Arena este primul si singurul circuit auto dedicat masinilor. Este insa un circuit de macadam, nivelat, pe care oricare doritor de senzatii tari poate alerga. Cu masina proprie sau cu una din cele 3 masini puse la dispozitie de catre circuit. O alta noutate consta in faptul ca oricine poate conduce masina aici, daca are minim 14 ani.

La doar 20 de minute de Piata Presei din Bucuresti este primul circuit auto din Romania. Un circuit mai special insa, fara asfalt, doar cu macadam drept si nivelat. Aici orice sofer poate sa-si conduca propria masina cat doreste, contra unei taxe modice, sau poate inchiria una din cele 3 masini ale circuitului.

Autocross Arena pune la dispozitia oricui autoturisme special pregatite pentru competitie, cu roll-cage, scaune sport, plasa de siguranta la geam si centuri omologate, cu tractiune fata sau spate. Doritorii pot alege fie un Volkswagen Golf GTi de 115 cp, fie un BMW 320 de 150 cp. Preturile pentru 10 minute de circuit la bordul unei dintre masinile de la fata locului incep de la 60 de lei. Un pret accesibil, ce rivalizeaza cu pretul unei sedinte de karting.

Daca exista doritori care vor sa se aventureze pe virajele circuitului cu propria masina, atunci acestia trebuie sa plateasca suma de 20 de lei/10 minute. Abonamente sau reduceri pentru perioade mai lungi vor fi disponibile odata cu inaugurarea traseului, peste o saptamana.

Autocross Arena mai pune la dispozitia clientilor un spatiu tehnic pentru 30 de masini. Lungimea circuitului este de 850 de metri si are o latime de 12-14 metri.

Fiind o locatie privata, inchisa, cu garduri de protectie, la Autocross Arena sunt bineveniti si cei care nu au permis de conducere sau care nu au implinit inca 18 ani. Oricine poate conduce masina daca are 14 ani si act de identitate la el.

Parerea 4Tuning: ideea este exceptionala. Oricine ar vrea sa alerge pe un circuit de asfalt, insa costurile pentru asa ceva sunt colosale. Asa ca varianta cea mai buna este un circuit de macadam pentru care investitiile sunt mai reduse cu amenajarea. De foarte multi ani se cauta o solutie locala si viabila pentru ca iubitorii de viteza sa se poata descarca intr-un cadru legal si organizat. Momentan, Autocross Arena este cea mai buna solutie. Pentru ca exista, pentru ca e gata. Si deoarece circuitul are portiuni care pot fi modificate usor, nivelul de dificultate / viteza poate creste. Sfatul nostru este ca daca vrei sa iti faci damblaua, sa calci acceleratia cat poti de tare si sa inveti tainele driftului in conditii de macadam, dar si cum poate fi controlata masina cat mai eficient, Autocross este solutia.

Autocross Arena

Adresa: Soseaua de Centura.
Telefon: +40 726 377 771
Email: autocrossarena.ro@gmail.com

Program:
Marti – Vineri – 10:00 – 22:00
Sambata/Duminică – 9:00 – 22:00
Luni – Inchis.

Distribuie pe Facebook
mai multe