Skoda a inceput sa produca modelul Citigo

Skoda a inceput sa produca modelul Citigo
Pe data de 13 octombrie 2011, producatorul auto Skoda a inceput la fabrica din Bratislava productia de serie a modelului Citigo. Cu acest model, producatorul ceh 'ataca' si segmentul auto destinat automobilelor de clasa mica.
Distribuie pe Facebook
Noul Citigo va patrunde deja pe piata din Republica Ceha la finalul acestui an. Automobilul va fi comercializat si in alte tari europene la inceputul verii lui 2012.
In momentul lansarii sale pe piata, Skoda Citigo va fi disponibil in versiunea cu trei usi. Versiunea cu cinci usi va fi disponibila abia la inceputul lui 2012.

"Citigo reprezinta o componenta centrala a strategiei noastre de crestere", a declarat Winfried Vahland, presedintele Consiliului de Administratie Skoda. "Cu acest automobil demaram ofensiva modelelor noastre in Europa.

Acesta ofera companiei Skoda acces pe importantul segment al clasei mici si pune in practica perfect valorile noastre, intr-un automobil de oras: compact, dar in acelasi timp spatios, economic, dar agil, atractiv si echipat cu multe idei inteligente. Aceasta masina este 'city clever'.", a adaugat Vahland.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2011