Skoda dispune acum de propriul laborator pentru teste de impact

Skoda dispune acum de propriul laborator pentru teste de impact
Incepand de astazi, SKODA dispune de propriul laborator pentru teste de impact. Constructorul a achizitionat aceasta locatie, din orasul ceh Uhelnice, langa Husi Lhota, de la TUV-Sud.
Distribuie pe Facebook
Aceasta investitie este o alta dovada a faptului ca SKODA incearca in permanenta sa imbunatateasca nivelul de siguranta activa si pasiva a modelelor din gama sa. Locatia va fi utilizata pentru teste de impact dinamice, atat pentru autovehicule complete, cat si pentru componente individuale ale acestora.

"Efectuarea, in mod regulat, de teste de impact reprezinta o parte dintre atributiile de baza ale unui producator de automobile," subliniaza Eckhard Scholz, membru al Consiliului de administratie SKODA, responsabil pentru Dezvoltare. "Prin achizitionarea propriului laborator, SKODA isi largeste, in mod efectiv, aria de expertiza in zona sigurantei pasive. Chiar si in acest moment, gama noastra de automobile ofera un nivel de siguranta exemplar. Si dorim sa asiguram acest lucru pe termen lung. Avem nevoie de capacitati puternice pentru ofensiva de modele din anii urmatori. De aceea vom continua investitiile in Uhelnice."

Laboratorul de testare achizitionat nu este un loc de testare necunoscut pentru SKODA. Marca si-a testat autovehiculele in acest loc inca din anii optzeci, in colaborare cu TUV-Sud (UVMV in trecut).



Sursa: Skoda
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2011