Skoda s-a indragostit de SUV-uri. Cehii pregatesc un nou astfel de model pentru 2019

Skoda s-a indragostit de SUV-uri. Cehii pregatesc un nou astfel de model pentru 2019
  • Skoda lucreaza la un nou SUV
  • Acestea urmeaza sa fie lansat in 2019
  • Se va situa in gama sub Kodiaq si Karoq
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, constructorul din Mlada Boleslav intentioneaza sa lanseze un nou SUV in 2019. Acesta urmeaza sa fie pozitionat in gama sub Karoq si Kodiaq si sa aiba propulsie hibrida.

Segmentul SUV-urilor a crescut extrem de mult in ultimii ani, iar marii constructori de automobile nu au avut altceva de facut decat sa se conformeze. Astfel au aparut fel de fel de astfel de modele, in diferite forme si marimi.

Skoda Karoq 4x4

Skoda spre exemplu, a lansat anul trecut primul SUV din istoria brand-ului, si l-a botezat Kodiaq. A urmat apoi Karoq, un model care va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie. Insa cehii nu se opresc aici, deoarece mai pregatesc un SUV pentru anul 2019.

Skoda Karoq 4x4

Cele mai multe informatii sunt deocamdata la stadiul de speculatii, insa britanicii de la Autocar sustin ca noul model va fi o combinatie intre break si SUV, iar design-ul va fi preluat de la fratii mai mari. Numele va fi stabilit deasmenea dupa o formula similara.

Skoda Karoq 4x4

Ca si dimensiuni, modelul cehilor va fi apropiat de Seat-ul Arona. Ca sa-ti faci o idee, acesta din urma este dezvoltat pe platforma MQB A0, la fel ca si supermini-ul Ibiza. Masoara 4,14 metri in lungime si este cu pana la 99 de milimetri mai inalt decat Ibiza.

Skoda Karoq 4x4

Noul SUV de la Skoda ar urma sa fie disponibil numai cu tractiune fata, iar gama de motorizari va include cel mai probabil si versiuni hibride. Deocamdata, unitatile pe benzina si diesel raman necunoscute.

Skoda Karoq 4x4

Vestea buna este ca acesta urmeaza sa fie comercializat la nivel global, inclusiv in Europa si China.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Skoda Karoq 4x4
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 31 August 2017