Soferi, luati copiii de mana si mergeti la Zilele Portilor Deschise organizate de Politia Romana

Soferi, luati copiii de mana si mergeti la Zilele Portilor Deschise organizate de Politia Romana
  • Evenimentul incepe pe 31 mai ora 08:00
  • Copiii sunt asteptati in Piata Constitutiei
Distribuie pe Facebook

Dragi soferi ai Bucurestiului, va rugam sa va faceti timp si sa va luati copiii de mana pentru a merge la Ziua Portilor Deschise la sediul MAI din Piata Constitutiei. De ce?

Majoritatea copiilor din zilele noastre stiu una si buna: sa stea pe telefon sau tableta si sa injure. Si sa traverseze pe unde nu este voie. Asa ajung zeci de copii in fiecare an sa faca parte dintr-o statistica sumbra, cu victime ale accidentelor. Cat despre noi, soferii, nu strica sa avem, din cand in cand, un ajutor de nadejde care sa ne traga de maneca atunci cand gresim. Respectiv un copil care sa stie reguli de circulatie si care sa ne spuna daca am parcat prost sau daca am depasit viteza legala...

Cel mai bun prilej ca sa ne educam pe noi, soferii, dar si pe cei mici, este sa le facem o vizita politistilor la sediul central, intr-una din zilele 31 si 1, acolo unde se organizeaza Zilele Portilor Deschise pentru Copii. Programul este 08:00 - 13:00. Aici, printre alte activitati, copii vor invata de la agentii rutieri ce inseamna siguranta, iar atunci cand 'Tati' depaseste coloana pe sina de tramvai, sa stie ce sa ii spuna cand greseste.

Apreciem initiativa celor de la MAI de a face un astfel de eveniment dedicat copiilor. Si speram ca nu li se vor arata acestora armele din dotare, ci li se vor explica reguli de circulatie si ce sa faca in diferite situatii de urgenta. Asadar, parinti si bunici, mergeti incepand de maine, de la ora 08:00 pana joi la ora 13:00 si aratati-le copiilor ce inseamna respectarea legii. Dar si respectul fata de politistii rutieri care ne salveaza viata zi de zi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2017