Soferita de BMW, amendata cu 10.290 de lei dupa ce a ramas blocata cu masina pe o plaja din Constanta

Soferita de BMW, amendata cu 10.290 de lei dupa ce a ramas blocata cu masina pe o plaja din Constanta
  • Soferita de BMW, amendata cu 10.290 de lei...
  • ... dupa ce a ramas blocata cu masina pe o plaja din Constanta
Distribuie pe Facebook

Autoritatile locale au tinut sa reaminteasca tuturor conducatorilor auto, cu aceasta ocazie, ca accesul vehiculelor pe plaja este strict interzis, iar politistii vor sanctiona pe oricine incalca prevederile legale in vigoare.

Soferita unui BMW Seria 5 a fost amendata - de curand, cu o suma de 10.290 de lei, femeia de la volan intrand cu masina pe plaja Modern din Constanta. Dupa cum se poate observa - de asemenea, si din fotografiile publicate pe pagina de Facebook a primariei, vehiculul de culoare neagra a ramas cu rotile blocate in nisip - astfel ca a fost nevoie de interventia autoritatilor locale pentru rezolvarea problemei ivite.

"Reamintim conducatorilor auto ca accesul autovehiculelor pe plaja este interzis

Politistii locali din cadrul Directiei Generale Politia Locala Constanta desfasoara constant actiuni pentru asigurarea fluentei pe drumurile publice si pentru desfasurarea in siguranta a circulatiei rutiere si pietonale.

Astazi, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Directiei Generale Politia Locala, un echipaj de politisti locali a fost directionat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat in nisip.

In urma verificarilor, conducatorul autovehiculului a fost sanctionat cu amenda in valoare 10.290 lei de politistii locali cu atributii in domeniul circulatie pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 si OUG 195/2002.

Reamintim faptul ca accesul autovehiculelor este interzis pe plaja, iar politistii locali vor sanctiona pe oricine incalca prevederile legale in vigoare.

In continuare, facem apel la spiritul civic al cetatenilor pe care ii rugam sa apeleze Dispeceratul Directiei Generale Politia Locala Constanta, la numerele de telefon 0241.484.205 si 0341.922, de fiecare data cand sesizeaza conducatori auto care incalca prevederile legale", transmite Primaria Constanta pe propria pagina de Facebook.

Distribuie pe Facebook
mai multe