Soferul unui BMW a ramas 4 ani fara permis si a primit o amenda de 20.880 de lei dupa ce a condus 70 de kilometri cu politia pe urme

Soferul unui BMW a ramas 4 ani fara permis si a primit o amenda de 20.880 de lei dupa ce a condus 70 de kilometri cu politia pe urme
  • Soferul unui BMW a ramas 4 ani fara permis dupa ce a condus 70 de kilometri cu politia pe urme
  • Tanarul in varsta de 20 de ani a primit inclusiv o amenda in valoare de 20.880 de lei
Distribuie pe Facebook

Un tanar de 20 de ani din Siret a reusit sa stabileasca un nou record in materie de amenzi auto dupa ce a condus 70 de kilometri cu politia pe urme. Oamenii legii i-au suspendat permisul de conducere pana la data de 7 februarie 2024 si i-au aplicat sanctiuni in valoare de peste 4.000 de euro pentru incalcarea legii de 16 ori.

Caz socant in partea de nord a tarii, acolo unde un sofer a incalcat legea de 16 ori intr-o singura noapte, la inceputul lunii septembrie. Potrivit publicatiei Monitorul de Suceava, un tanar in varsta de 20 de ani a condus aproape 70 de kilometri cu politia pe urme, acesta lovind inclusiv una dintre autospecialele care il urmarea in incercarea de a scapa de oamenii legii.

Acesta a fost prins intr-un final dupa ce a pierdut controlul volanului si a iesit in decor, mai scrie sursa citata anterior. Barbatul, aflat aparent la volanul unui BMW 320d, s-a ales cu permisul de conducere suspendat pana la data de 7 februarie 2024 si, totodata, are de achitat o amenda in valoare de 20.880 de lei, echivalentul a peste 4.000 de euro la cursul zilei de astazi.

Soferul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice la momentul in care a fost prins de politie, dupa o urmarire ca in filme. Pe langa sanctiunile mentionate in randurile de mai sus, tanarul in varsta de 20 de ani risca sa ajunga inclusiv la puscarie, dupa ce Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava l-a trimis in judecata pentru trei infractiune de ultraj si una de distrugere.

Sursa: Monitorul de Suceava

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2020