Sunetele care iti fac parul maciuca. TOP 5 cele mai zgomotoase masini fabricate de PORSCHE

Sunetele care iti fac parul maciuca. TOP 5 cele mai zgomotoase masini fabricate de PORSCHE
  • Seria Top 5 de la Porsche continua
  • Azi aflam care sunt cele mai zgomotoase modele
  • Toate cele 5 masini sunt de competitie
Distribuie pe Facebook

Porsche continua seria Top 5, de aceasta data trecand in revista cele mai zgomotoase modele fabricate vreodata. Masina de pe primul loc a fost masurata cu 138.1 decibeli, insa poti ghici despre cine este vorba?

Asa cum iubitorii de muzica clasica au celebrele partituri ale lui Beethoven, Mozart, Bach sau Wagner, asa si pasionatii de automobile au sunetele facute de evacuare. Fiecare motor are un sunet aparte, dar putine se pot compara cu maraitul unui V8 sau cu urletul unui V10.

Nici motoarele boxer nu stau rau la acest capitol, dupa cum ne va demonstra clipul video de mai jos. Acesta face parte din seria Top 5 de la Porsche, care de aceasta data trece in revista cele mai zgomotoase masini fabricate de brand-ul din Stuttgart.

Asa cum era de asteptat, toate cele cinci exemplare sunt de competitie, pentru ca regulile pentru masinile de strada sunt mult mai stricte.

Locul 5 este ocupat de modelul 911 SC "Safari" cu 122.9 decibeli, pe locul 4 avem 911 RSR cu 123.4 decibeli, pe 3 se situeaza 928 "Trigema" cu 126.4 decibeli, pozitia a doua este ocupata de monopostul de Formula 1 Porsche 804 care a reusit 137.8 decibeli, iar pe prima pozitie se instaleaza nimeni altul decat Porsche 911 Carrera RSR Turbo 2.1 cu...138.1 decibeli.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Ianuarie 2019