Sunt numai zece in lume, iar una iese la licitatie. Masina din 1969 nu seamana cu nimic din ce ai vazut

Sunt numai zece in lume, iar una iese la licitatie. Masina din 1969 nu seamana cu nimic din ce ai vazut
  • Una dintre cele doar zece unitati Intermeccanica Murena 429 GT fabricate vreodata iese luna aceasta la vanzare
  • Masina in cauza propune un benzinar de sapte litri, o caroserie in stil shooting brake, plus patru scaune individuale
  • Casa de licitatii RM Sotheby's nu ofera niciun fel de informatie sau estimare cu privire la valoarea de piata
Distribuie pe Facebook

Dar caroseria cu doar trei portiere, in stil shooting brake, nu reprezinta nici pe departe singura "ciudatenie". La interior, de exemplu, clientii vor descoperi o configuratie cu patru scaune individuale.

Peste aproape doua saptamani si jumatate, cu ocazia unui eveniment special organizat in Palm Beach, Florida, celebra casa de licitatii RM Sotheby's va scoate la vanzare una dintre cele numai zece unitati Intermeccanica Murena 429 GT fabricate vreodata. Asamblata acum mai bine de cinci decade, in cursul anului 1969, masina din cazul de fata iese in evidenta in special prin caroseria cu doar trei portiere, in stil shooting brake, finisata intr-o nuanta de rosu si accesorizata cu...

... blocuri optice duble, plus jante cromate cu design in spite. La interior, principalul element de atractie il reprezinta configuratia cu patru scaune individuale si o consola centrala alungita, insa nu vor trece neboservate nici volanul de la Momo sau combinatia contrastanta de piele rosie si alba, de exemplu.

Sub capota, Intermeccanica a echipat vechiul Murena 429 GT cu un benzinar aspirat in opt cilindri si o cutie automata in numai trei trepte de viteza. Puterea maxima a motorului cu capacitatea de sapte litri se ridica la 360 CP, un test realizat de publicatia Road & Track acum cinci decenii, in cursul anului 1970, scotand la iveala o acceleratie de la 0 la 96 de kilometri pe ora intr-un timp de sapte secunde si jumatate pentru masina a carei productie a fost limitata la doar zece unitati.

In ceea ce priveste nota de plata, oficialii celebrei case de licitatii RM Sotheby's nu au oferit pana la momentul de fata niciun fel de informatie cu privire la suma pe care exemplarul din cazul de fata i-ar putea-o aduce actualului sau proprietar cu ocazia evenimentului special organizat in Palm Beach, Florida.

Intermeccanica Murena 429 GT de vanzare

Intermeccanica Murena 429 GT de vanzare

Intermeccanica Murena 429 GT de vanzare

Intermeccanica Murena 429 GT de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Intermeccanica Murena 429 GT de vanzare
mai multe