SUV-ul rege de la Mercedes primeste in 2019 o noua generatie. Ce noutati majore aduce ea

SUV-ul rege de la Mercedes primeste in 2019 o noua generatie. Ce noutati majore aduce ea
  • Mercedes GLS va primi o noua generatie in 2019
  • Va fi construit pe noua arhitectura modulara MHA
  • Ar putea avea si o versiune de lux sub sigla Maybach
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile pregateste o noua generatie pentru GLS. Aceasta ar urma sa fie lansata in 2019 cu o multime de noutati, iar unele voci sustin ca s-ar putea sa avem de-a face si cu o versiune de lux sub sigla Maybach.

Actualul Mercedes-Benz GLS a primit un facelift de-abia anul trecut, asa ca deocamdata nu trebuie sa-si faca griji in privinta rivalilor din segment. Insa lucrurile in industria auto se misca foarte rapid, asa ca inginerii s-au gandit ca in 2019 ar fi cel mai potrivit moment pentru lansarea unei noi generatii.

Mercedes-Benz GLS 500

Partea cea mai buna este ca aceasta va propune cateva schimbari majore, printre care trecerea la noua platforma Modular High Architectur. Aceasta ii va permite SUV-ul rege de la Mercedes sa aiba o masa totala mai scazuta decat actuala generatie si sa beneficieze de o gama noua de motorizari.

Mercedes-Benz GLS 500

Aceasta este deocamdata necunoscuta, insa cele mai multe voci sustin ca ar putea fi preluata de la nava amiral S-Class. Vorbim asadar de mai multe unitati pe benzina, diesel si hibrid, printre care V6-le de 3.0 litri, cu 286 sau 340 de cai putere, propulsorul V8 biturbo de 4.0 litri si 469 de cai sau agregatul hibrid cu acumulator de 48 de volti.

Mercedes-Benz GLS 500

Pentru ca meniul sa fie complet, speculatiile vorbesc deasemenea si despre o posibila varianta de lux, dezvoltata sub brand-ul Mercedes-Maybach. Cu aceasta ar urma sa facem cunostinta de-abia in 2020, iar sub capota s-ar putea sa ascunda acel propulsor V8 de 4.0 litri si 469 de cai, disponibil momentan si pe Clasa S Maybach.

Mercedes-Benz GLS 500Mercedes-Benz GLS 500

In ceea ce priveste pachetul acestuia din urma, putem spune ca va pune accentul pe rafinamentul absolut cu materiale premium, finisaje excelente, tehnologie cat cuprinde, instrumentar digital, display-uri cu touchscreen si scaune spate independente, despartite de o consola centrala generoasa, in genul celor regasite pe incredibilul Mercedes-Maybach G650 Landaulet.

Mercedes-Benz GLS 500

Mercedes-Benz GLS 500

Mercedes-Benz GLS 500

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes-Benz GLS 500
mai multe